MERKEN

Wij verkopen producten van de onderstaande merken.

Jan Marini

Jan Marini is een echte pionier binnen de professionele markt voor huidverzorging. Het bedrijf heeft verschillende samenwerkingsverbanden opgebouwd met een aantal van ’s werelds meest gerenommeerde artsen en onderzoekers en is daarmee in staat om innovatieve klinisch goedgekeurde producten uit te brengen. Inmiddels heeft Jan Marini een groot aantal eigen en gepatenteerde formules als ook een aantal primeurs op de markt gebracht.

Zo is het bedrijf als eerste met een revolutionaire wimperversterker/conditioner, leverde als eerste een stabiele, in vet oplosbare vorm van Vit. C., inclusief DMAE. Ook was het de eerste die  Transforming Growth Factor β-1 toepast.

PRIORI®

PRIORI® is wereldwijd leider op het gebied van innovatieve gepatenteerde anti-aging technologieën, en gaat veel verder gaan dan de traditionele anti-aging merken. PRIORI® behandelt de belangrijkste huidaandoeningen in vijf eenvoudige , korte huidverzorging programma’s: Acne, Zonschade, Huidveroudering, Gevoelige of Droge huid. De producten zijn ontworpen om de huid een boost te geven en zijn geschikt voor alle huidtypes. De professionele behandelingen zijn zeer effectief en ontworpen om de resultaten van de thuisverzorging te maximaliseren.

Door het thuisgebruik van de producten worden de resultaten versneld en vormen een cruciale basis voor de algemene gezondheid van de huid. PRIORI producten voor thuisverzorging zijn ontworpen om de huid te verbeteren te onderhouden en de resultaten tussen de professionele behandelingen te optimaliseren. Dit wordt bereikt door middel van gepatenteerde ingrediënten, waaronder hoogwaardige gepatenteerde technologieën, zoals de Advanced AHA (biologische antioxidanten ) en Idebenone Complex (biotechnologische antioxidanten).

beMineral®

beMineral® is een ongekend zuivere, 100% natuurlijke make-up lijn, zo puur dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie kan ontstaan qua veiligheid of het risico van irritaties voor de huid. De formules bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere minerale ingrediënten te weten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. De lijn bestaat momenteel uit een serie van 6 beMineral® natuurlijke minerale foundations, 13 minerale glans oogschaduwpoeders, 9 minerale glimmer oogschaduw-poeders, 5 minerale matte oogschaduwpoeders, 6 minerale lipglosses (‘lipplumpers’), 3 minerale bronzing poeders en 3 minerale blushers.

Dit is echter pas het begin, want de collectie zal gaandeweg verder worden uitgebreid. Stuk voor stuk hebben deze intense kleuren in zowel trendy als tijdloze nuances, die bovendien onderling gemengd kunnen worden voor een geheel persoonlijke look op maat!

Phitex®

Met Phitex® ClearUp is het mogelijk om de onzuivere huid veiliger, effectiever en makkelijker te behandelen.

Phitex® ClearUp is een dermale textielspray die door middel van geleidelijke afgifte antimicrobiële peptiden in de huid brengt. Komt de huid in aanraking met een kussensloop of T-shirt waarop de spray is aangebracht, dan worden werkstoffen gedurende een hele week direct aan de huid afgegeven. Zelfs op moeilijk te bereiken plekken zoals de rug. Binnen 6-8 weken wordt 80% van het beoogde resultaat bereikt. Phitex® ClearUp maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten, is huid-pH-neutraal (pH=5,3), laat de goede bacteriën intact en is vrij van geur- en kleurstoffen en van Propylene Glycol.

Phitex® ClearUp zit tussen een cosmeticum en een geneesmiddel in, met dit verschil dat het zonder recept verkrijgbaar is! Ontwikkelaar Werner Marks zegt hierover: “We wilden bewust een eerlijk product op de markt brengen dat gegarandeerd werkt. Om er zeker van te zijn dat mijn product optimaal en veilig werkt, is ieder ingrediënt in vivo (op de huid) getest. Alle testen hebben uitgewezen dat Phitex® ClearUp volledig vrij is van huidverzwakkende, irriterende en allergie-opbouwende effecten en dat het doet wat het belooft.”

TOP
× Stel je vraag via Whatsapp